Lemon AquaPark Władysławowo – opinie


Władysławowo pod koniec sierpnia 2013 r. doczekało się nowej atrakcji, która powinna zadowolić wszystkich miłośników wodnych szaleństw – nie chodzi tu o windsurfing czy inne sporty wodne, których oferta od dawna była bardzo rozbudowana, lecz o duży Aquapark na otwartym powietrzu z basenami z podgrzewaną wodą i całkiem sporymi zjeżdżalniami!

Aktualizacja 01.2015 – baseny Lemon Park nieczynne 
jednak polecamy
sprawdź:
 NAJWIĘKSZY AQUAPARK NAD MORZEM z REKINAMI

Otwarcie basenów było spóźnione,  bo w ostatni tydzień ubiegłorocznych wakacji, jednak sam Lemon Park – bo tak nazywa się ten kompleks rekreacyjno-rozrywkowy zapowiada się na ciekawą atrakcję, która doskonale uzupełni dotychczasową ofertę krytych basenów we Władysławowie.  Wokół widać jeszcze spory plac budowy, równolegle trwa dokańczanie pierwszego z 4 budowanych tam apartamentowców. W ubiegłym roku przyzwoicie osłonięto przestrzeń parku wodnego co pozwoliło na pełen relaks. Lemon Park oferuje baseny o łącznej powierzchni ok. 900 m2 w tym 2 baseny dla dzieci o powierzchni 50 m2 z wodą podgrzewaną do 30 °C. Wśród atrakcji znajdziecie zjeżdżalnie wodne o zróżnicowanym poziomie adrenaliny, dla dzieci oraz dorosłych, których długość toru ślizgu wynosi od 7-do 50 mDmuchane atrakcje dla najmłodszych. 

Skorzystaliście z Groupona? Poznajcie opinie o ofercie

Dojazd jest bardzo prosty- wystarczy kierować się na dobrze oznakowany Ocean Park Władysławowo – tuż obok znajdziecie parking i nowoczesny namiot z przebieralnią.

Ceny biletów wakacje 2014:
Wejście całodzienne: w godzinach od 10:00 – 18:00
Osoba dorosła: 60 zł
Dziecko do lat 12: 30 zł
Bilet Rodzinny : 2 osoby dorosłe + dziecko do lat 12: 120 zł
Bilet Rodzinny: 2 osoby dorosłe + 2 dzieci do lat 12: 150 zł

Powyższa recenzja dotyczy wyłącznie kompleksu basenowego, nie jest opinią dotyczącą oferty hotelowej Lemon Park. Nikt z naszej redakcji jeszcze nie korzystał i nie widział pokoi więc z niecierpliwością czekamy na opinie pierwszych hotelowych/apartamentowych gości
Jesteśmy również ciekawi Waszych opinii o Lemon Park Władysławowo, w szczególności tych,  którzy już korzystali z basenów ze zjeżdżalniami – piszcie komentarze! Przesyłajcie do nas maile! 

Sprawdź również: atrakcje dla dzieci Władysławowo

 

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 3.5/5 (59 votes cast)
Lemon AquaPark Władysławowo - opinie, 3.5 out of 5 based on 59 ratings

Kategorie:: Aktywnie nad morzemPolecane artykuły

Tags:

RSSKomentarze i Opinie (90)

Pozostaw komentarz dot. Lemon AquaPark Władysławowo – opinie

  1. Marek pisze:

    Domo13 – też wykupiłem ale w Groupon wyraźnie pisze że obiad to pizza lub deser, więc raczej trzeba się nastawić na obiady na mieście…
    Faktycznie opinie nie są najlepsze i zamknięcie restauracji przez sanepid 11.07.2014r to już nie wróży najlepiej, ale może się z tym uporają w kilka dni.

  2. hugo bosy pisze:

    Bardzo dobrze że są tu różne opinie – Wniosek można wyciągnąć jeden okazji na masową skalę nie ma…
    Na portalach zakupów grupowych sprzedaje się towar/usługi pozagatunkowe i tylko osły myślą że jest inaczej lub prościej płacicie jak za chłam to dostajecie chłam

  3. Domo13 pisze:

    Wykupiłam groupon na pobyt pod koniec lipca, po komentarzach które tu znalazłam jestem przerażona. Czy ktoś może napisać co jest podawana na lunch (czy to faktycznie codziennie jest pizza ???) co z parkingiem czy jest dostępny ? Ciężko się cokolwiek dowiedzieć dzwoniąc , a i tak najbardziej interesują mnie opinie gości którzy tam wypoczywają . Bardzo proszę o szczegółowe relacje. Z góry wielkie dzięki :)

  4. Iwona Jaszczak pisze:

    Kompleks basenów i hotel w Lemon Aqua Parku
    był otwarty oficjalnie 05.07.2014.Brak oznakowania głębokości basenów,dla osób którzy tylko korzystają z uciech kąpieli wodnych ,a nie mieszkają w hotelu ,brak toalet.W dniu otwarcia wystąpiło wiele awarii.Drogie bilety.To jeszcze nie wygląda tak jak na makiecie.

  5. maniek pisze:

    Czołem wszystkim forumowiczom.

    Każdy ma prawo do swoich opinii na tym forum, niezaleznie czy są one dobre czy złe. Uważam, że cena powinna wszystkich zastanowić, …i kropka !

    Ja sam wybieram się z rodziną do tego hotelu w przyszłym tygodniu i zdaję sobie już sprawę, że mogą być pewne niedociągnięcia w związku z trwającymi pracami. Jestem pewien, że idealnie nie będzie.

    P.S. Rozbijaliśmy się po różnych hotelach 3-4, gwiazdkowych. Bywało różnie, ale z taką ceną jaką daje Lemon Park przy „świeżym hotelu” to naprawdę niezła oferta.

    Opiszę więcej, jak zobaczę to na własne oczy i poczuję na własnej skórze, a tak przy okazji to ludziom nigdy nie dogodzi…

  6. Iwona Bubol pisze:

    Wczoraj Dziadkowie z 3-ką wnuków odwiedzili aquapark, zapłacili 250 zł!!, po czym dzieci po 2-ch godzinach zabawy postanowiły wracać (!! daje do myślenia), na terenie obiektu nadal trwa plac budowy!! (co z BHP), atrakcje w porównaniu do naszych południowych sąsiadów pozostawiają wiele do życzenia, brak zaplecza gastronomicznego, nie polecam.

  7. agnieszka pisze:

    Hotel bardzo słabo przygotowany na przyjęcie gości. W naszym pokoju zamiast mebli pokojowych znajdują się meble ogrodowe, brakuje szafy, w łazience było brudno, a lustro zostało dopiero co przyklejone i cały czas jest podtrzymywane przez drewniane kołki. W pokojach nie ma ręczników, szklanek, czajników, a otrzymanie od obsługi papieru toaletowego albo worka na śmieci graniczy z cudem. Śniadania są porcjowane (2 plasterki sera, 2 plasterki szynki, 1 plasterek pomidora, 4 plasterki ogórka i do wyboru 2 parówki lub 2 jajka), na lunch codziennie pizza na którą jeszcze nie czekaliśmy krócej niż 2 godziny. Z hotelu nad morze jest ok 40 min piechotą więc to raczej dłuższy spacer.

  8. aneta pisze:

    Jestem tu od 05.07. Fakt kiepska organizacja, jakby dopiero się uczyli, ale oprócz windy to ok wcale nie jest brudna woda w basenach a nie leżą tam kable tylko odkurzacz w basenie czyści wodę jedzenie takie sobie powinni poprostu coś zmieniac bo codziennie jest to samo a groupon zachował się bardzo wporządku bo za sobotę i niedzielę zwrócił nam pieniądze a pani próbowała rozwiązać nieciekawą sytuację z soboty. Tak na koniec niektórym hamom przydałby się komentarz negatywny. Polecam w obecnej chwili raj dla dzieci

  9. Grzesiek pisze:

    Wyżywienie dla gości z groupona wygląda tak że śniadanie jeszcze ok poza tym że trzeba być pomiędzy 8 a 9 bo ok 10 juz wszystkiego brakuje. Owoce przy śniadaniu trzeba sobie upolować jak akurat podają bo ludzie biorą jakby nigdy nie widzieli. Ale te obiadokolacje to istna porażka. Tylko pizza i w dodatku ludzie stoją już ponad godzinę wcześniej jak poszedłem o 14 miałem numer 57 a w godzinę zrealizowali tylko 14 udało mi się tę pizzę dostać ok godz 19.Czyli tak naprswdę trzeba się liczyć że nie ma obiadu i jeść na mieście. Zestaw obiadowy kosztuje około 14zł.

  10. Grzesiek pisze:

    Wejście do ala aqaparku na cały dzień to porażka. Baseny nie są przygotowane nawet pod gości hotelowych a wpuszczają jeszcze kolonie. Baseny brudne. Ratownik jest jeden i tylko siedzi bo jak wstał to mu krzesełko zabrali i już nie wstaje. Leżaki zajmuje się przed 8 i krzesła z restauracji też.Koła do zjeżdżania na zjeżdżalni ludzie zabierają i pływają w basenach nie ma czym zjeżdżać.

  11. medve69 pisze:

    07.07.2014 kolejny dzień w Lemon Park;
    - brak windy
    - brak serwisu sprzątającego pokoje, nie mozna nawet pożyczyć odkurzacza albo mopa bo nie ma
    - dzisiaj zabrakło papieru toaletowego ale wszyscy wytrzymali i po 4godz. dowieżli
    - jak chcesz zjeść śniadanie ( od 8 do 10 ) musisz być przed 9 najpóżniej
    - jak chcesz coś zjeść w restauracji to musisz sobie ja znaleźć w mieście :)
    - kubki na stołówce brudne, a Panna z obsługi mówi że to nie jej sprawa
    - w pokojach nie ma szafy, wieszaka nic rzeczy trzymamy w torbach
    - ale dzisiaj fugowali płytki to może będzie lepiej… Pozdrawiam

  12. Bogdan pisze:

    witam, byłem dzisiaj w parku wodnym razem z dzieckiem. Powiem tak – jeśli ktoś nie był za granicą nigdy w życiu, ani w Polsce w hotelu min. 3 gwiazdkowym to będzie zadowolony, jeśli masz jakieś wymagania to pobyt max 1 dzień. 1) Nie wykończone, wszędzie widać fuszerkę 2) mało leżaków 3)mało krzesełek 4) brudno 5)brak jedzenia – nawet snickersa nie uraczysz. Obiad wygląda tak- od 13.00 zamawiasz (frytki, pizza hamburger) około 15.00 odbierasz, WTF ? 6) w basenach mętna woda (wina piachu, ale co to za pomysł ?) 7) załoga – widać, że szefo zatrudnił amatorów – kasjerka nie umie liczyć, ratownik ma chyba 16 lat i żre paluszki zamiast pilnować zjeżdżalni, ochroniarz kuleje. 8) Kartą nie zapłacisz. Plusy – było mocne słońce dzisiaj, woda w basenach dla dzieci rzeczywiście podgrzewana (aż za bardzo). Słabo, tak dla ludzi z Polski „B” (nie chcę nikogo urazić tym stwierdzeniem).

  13. szyma pisze:

    Byliśmy dzisiaj…masakra!! Rzeczywiście plac budowy.. (panowie z taczkami, koparki, nie zabezpieczone kable leżące w wodzie..itp) Wykupilismy groupon na cały dzień, a wystarczyłaby godzina. Zjeżdżalnie niebezpieczne .. brak leżaków i śmietnikow. Obsługa gości zadna nikt nic nie wie. Baseny brudne, drabinki nie stabilne. .długo by pisac..generalnie nie polecam i cieszę się, ze wykupiłam tylko dzień…

  14. krystofer pisze:

    miałem rezerwację od 05-07-2014.Czekałem pod bramą od 16 do 20. PÓźniej już puściły mi nerwy i po awanturze zrezygnowałem z tych „atrakcji”.Hotel generalnie to wielki plac budowy.ZERO ZAINTERESOWANIA osobami,które koczowały po parę godzin aby chociaż się dowiedzieć czy jest szansa na zapłacony nocleg.Nie polecam nikomu. Po moich doświadczeniach nie życzę nikomu podobnych atrakcji z gruponem.Pozdrawiam

  15. bkrz pisze:

    witam!!! Czy można się więcej dowiedzieć o aquaparku??? nie wiem czy wykupować na gruponie całodziennego biletu do aquaparku??? proszę napiszcie

  16. Dorota Chorążyczewska -DORIS pisze:

    Hotel absolutnie nieprzygotowany do przyjęcia gości.W dniu 5.07.w momencie otwarcia kolejka do recepcji na trzy godziny stania. W przydzielanych pokojach niedoróbki w postaci;braku wody, braku prądu. Ekipy remontowe w dniu otwarcia oddawały kolejne pokoje. Całość sytuacji spowodowała ,iż zrezygnowałam z pobytu w tym miejscu.Na podkreślenie zasługuje fakt iż nikt z kierownictwa /właścicieli ośrodka/ nie pofatygował się aby przyjechać na miejsce i podjąć próbę uporządkowania sytuacji , oraz wyjaśnienia ludziom oczekującym dlaczego tak się dzieje.

  17. Marzena pisze:

    My postanowiliśmy wczoraj prosto z Ocean Parku który jest tuż obok podjechać do Lemon Parku i zapytać o ceny biletu do aquaparku. Niemiłe zaskoczenie może dlatego, że od wczoraj właśnie ruszył pierwszy termin z grouponu. Droga dojazdowa fatalna,zakorkowana okropnie. Panowie wpuszczający na parking byli jedynymi osobami które mogły udzielić info na temat cen kazali nam przyjść jutro zapytać o ceny bo nie mieli czasu udzielić informacji. Masakra jakaś. Organizacja z zewnątrz wygląda na fatalną. Ciekawe jak jest w środku. Czekamy na opinie pierwszych gości.

  18. Grzesiek pisze:

    Hotel właściwie był dopiero kończony. Wpuszczono nas o 16 bo robotnicy kończyli drogę wjazdową.Jest bardzo dobrze jak na hotel który dopiero oddają do urzytku. Minusy to opłata za parking 15zł doba. Brak ręczników, brak lodówki,w pokoju tylko dwa gniazda 230v, windy jeszcze nie działają. Co do jedzenia to jeszcze nic nie wiadomo zobaczymy co jutro podadzą.Woda w basenach ciepła. Pokoje ładne ale bez balkonów tylko parę pokoi ma balkon. Przyjeżdżajcie śmiało

  19. negatyw pisze:

    Wszyscy piszą że jest źle i takie tam, a może w końcu ktoś się odezwie kto już tam dziś jest i uspokoi towarzystwo.Jestem też mocno zainteresowany gdyż wykupilem tam pobyt w połowie lipca.

  20. Adrian Tarkowski pisze:

    Bardzo proszę pierwszych wczasowiczów (od 5 lipca) o znalezienie chwili czasu od momentu zakwaterowania się oraz o przesłanie krótkiego info dotyczącego hotelu, czy wszystko jest zgodnie z opisem oferty..
    Można podesłać również zdjęcia.
    kontakt: adrian.tarkowski.009@gmail.com

    pozdrawiam
    Tarkowski Adrian

  21. maria kowalska pisze:

    witam, czy ktoś był na placu budowy?czy to prawda, ze wczasy w lemon park sie nie odbedą?

  22. arek_45 pisze:

    Blake711 / 2014-06-27 22:37
    Jaka garstka, ja tam widzialem 2 ludzi beigajacych po tym placu nie wiadomo za czym. po pierwsze nie sa zrobione zjezdzalnie, baseny, nie ma drogi dojazdowej, golnie to jeszcze miesiac min ich czeka aby to podokoanczac. a jak w srodku jest to nie wiem bo ochroniarz wpuscil mnie tylko na plac pod warunkiem ze nie bede wchodzil do budynku. sam ochroniarz powiedzial, ze nie wierzy ze to wystartuje w lipcu bo wszyscy tak mowia nawet kierownicy tego balaganu. jak zapytalem czego nie ma ludzi to powiedzial, ze nikt nie chce przyjsc bo tu sie nie placi podwykonawcom.
    http://www.money.pl/forum/hotel-4-kolory-wladyslawowo-t3083935.html

  23. Adrian Tarkowski pisze:

    Witam

    Chciałbym się dowiedzieć jak na tę chwilę wygląda sytuacja związana z remontem, placem budowy przy Hotel Lemon. Jeżeli jest ktoś w okolicy obiektu to proszę o kontakt. Proszę również o jakieś aktualne zdjęcia.
    Każda informacja cenna.
    Proszę o kontakt: adrian.tarkowski.009@gmail.com

    Pozdrawiam

  24. Odkupię Ofertę pisze:

    Witam, chciałem wykupić ofertę na gruponie od 26 lipca jednak już nie ma miejsc w tym terminie. Jeżeli ktoś ma pakiet w takim czasie a z różnych przyczyn nie może jechać chętnie odkupię ofertę. Kontakt mailowy: spapiernik88@gmail.com

  25. Sylwia Runiewicz pisze:

    Witam. Mamy wykupione przez Groupona wczasy tam od 19 lipca. Dochodzą nas słuchy,że właściciel zbankrutował albo tylko to tak ma wyglądać i kompleks będzie zamknięty. Jeśli ktoś coś wie na ten temat,bardzo proszę o info.

  26. Jan Kowalski pisze:

    Witam.Wykupiłem grupon w Lemon Park w Władysławowie w terminie 12.07- 19.07.2014.Prośba do osób które tam przebywają lub będą przebywać z oferty grupona o relację z pobyty.Czy wszystko jest OK.Dzięki Pozdrawiam

  27. Efka pisze:

    Byłam na tym placu budowy(10.06.2014). Nie ma jak dojecać brak oznaczeń, do hotelu nie mozna sie dodzwnić. Jestem niemile zawiedziona.

  28. Magdalena Tarczynska pisze:

    Hotel bedzie otwarty dopiero 5 lipca. Taka otrzymalam informacje od hotelu.

  29. Magdalena Tarczynska pisze:

    Ja tez wykupilam pobyt od 5 lipca. Hotel ma byc otwarty wlasnie w tym dniu. Aqapark moze troszke wczesniej. Taka otrzymalam informacje od hotelu. Jak bedzie, zobaczymy na miejscu…

  30. Elka pisze:

    Wybieram się z dziećmi od 5.07.Dokonaliśmy rezerwacji i wnieśliśmy opłate poprzez Grupon. Mamy wątpliwości czy hotel jest już czynny ? Może ktoś odpowie…

  31. Magelan pisze:

    Grupon to solidna firma zwraca pieniądze jak coś nie gra:)

  32. Danka pisze:

    Przejeżdzałam. To jest plac budowy, ludzie wycofujcie kasę szybko póki możecie, bo to oszustwo.

  33. arleta lipska pisze:

    Witam od kiedy lemon park zostanie otwarty w tym sezonie

  34. roma pisze:

    Witam, chcielismy kupić groupon na lipca, ale czytajac niektore komentarze to nie jestem przekonana czy warto, czy nie zostane oszukana. Czy to wogule będzie otwarte w lipcu?

  35. wpamix pisze:

    witam,
    czy warto tam przyjechać na sezon wakacyjny 2014?
    czy już poprawiono wszystkie niedoróbki i obiekt funkcjonuje jak należy?
    jak z wyżywieniem? (da się zjeść czy lepiej stołować się na mieście)
    interesuje mnie opinia osób które były na ofercie z grupon.pl

  36. ArturM pisze:

    No niestety, już zamknięty. Córka dostała w szkole wejściówkę, na której widnieje informacja ważne do 15 września, byliśmy dzisiaj i jak się okazało park jest zamknięty. Sprawdzałem na oficjalnej stronie parku i znalazłem informację że :”Zakończyliśmy już sezon letni 2013 w Lemon Park. W celu uzyskania informacji na temat niewykorzystanych wejściówek lub kuponów prosimy o kontakt

    512 405 522″ Pogoda jest super, dla dziecka przykra sprawa być zaproszonym i nie wejść.

  37. Maria Orlik pisze:

    na moje firma nie poważna. Zapraszają, sprzedają ofertę na Grouponie, a potem się okazuje, że baseny zamknięte. Ani słowa przepraszam. Chamstwo najwyższych lotów.

  38. lemon park to kpina pisze:

    właścicielem jest ten sam oszust co velaves więc pewnie też tam leją wodę z kranu do picia panie z marketingu to kelnerki a w dyrekcji byłe panie recepcjonistki

  39. Monika pisze:

    pieknie….wyglada zachecajaco…szkoda tylko że sprzedają grupony a kompleks nie działa!!!!!!!! informacji na ten temat brak!!!!!!!!

  40. przemo22 pisze:

    Poszlismy tam we wtorek ( 3.09 ) bylo zamkniete, ponoc z powodu poniedzialkowej wichury ( informacja od ochrony ) . Na stronie www zadnej informacji na ten temat, brak rowniez jakiegokolwiek telefonu , tylko formulaz kontaktowy. Wyslalem pytanie czy jeszcze bedzie czynne we wrzesniu, jest piatek do tej pory zadnej odpowiedzi

  41. JuliaG pisze:

    czy w ten weekend bedzie tez czynny?

  42. iza pisze:

    Super, że Lemon Park będzie czynny cały wrzesień, bo wybieram się na wakacje do Władysławowa akurat od 9 września i na pewno tam zajrzę :)

  43. Agnieszka Kilon pisze:

    Super sprawa rewelacyjna zabawa niezapomniane chwile byłam tam dwa razy z rodziną godne polecenia zapraszam

  44. WCZASOWICZKA pisze:

    Zaskoczył mnie ten aqua park we Władysławowie. Widać, że to pierwszy etap inwestycji hotelowej, chyba jeszcze nie działającej. Fajna propozycja gdy nie chce się już leżeć na plaży, szczególnie gdy nie ma upału. Przystępna cenowo!!! Ciekawe kiedy otworzą hotel? Może ktoś wie? Czy zimą też będą jakieś atrakcje?

  45. sylwia pisze:

    Dzisiaj byłam w tym Parku ,moje dziecko było zachwycone,fajne zjezdżalnie na których i dorośli poszaleją.Niestety obsługa w restouracji jeszcze nie umie się odnaleźć – na kawę czekałam 20 minut – szczególnie nie miły pan w barze – brak widocznego cennika – personel nie umiał powiedzieć co ile kosztuje np.kawa mrożona.Mam nadzieję ze następnym razem kawa z expresu będzie w ekspresowym tempie. Polecam w każdym wieku .

  46. Anna Gmys pisze:

    Lemon AquaPark we Władysławowie cieszy się bardzo dużym powodzeniem, dlatego aby wydłużyć czas lata i szalonej zabawy będzie otwarty jeszcze przez cały wrzesień. Wspaniałe atrakcje i woda w basenach o temperaturze 30°C pozwolą nam cieszyć się letnim klimatem i dobrą zabawą.

  47. Roman Zet pisze:

    Napewno ciekawa propozycja dla zwyroli tj pedofile i inne bogacze. Proponuje w apartamentach zamontowac lunete zeby mogli sie goscie spokojnie tasowac patrzac na bawiace sie dzieci.Pozdrawiam.

  48. Czasnadmorze.pl pisze:

    Otwarty będzie jeszcze przez pierwszy tydzień września. Datę otwarcia 2014 podamy wkrótce, również więcej zdjęć i informacje o cenach na wakacje 2014

  49. gość pisze:

    A od kiedy do kiedy będzie otwarty?

  50. RaVka72 pisze:

    Byliśmy już dwa razy z dzieciakami. Miejsce super wybrane ze wzgledu na nasłonecznienie jak i na osłoniecie od wiatru. Jest dosc bezpiecznie, a jedyne zastrzeżenie to brak oznakowania basenów odnosnie głebokości oraz wyraźnego oznaczenia progów podwodnych. Bar i muzyka na żywo dodaje klimatu. Szczerze polecam i będę tam wracał.

Pozostaw komentarz dot. Lemon AquaPark Władysławowo – opinie

Obraz CAPTCHY
*

Wakacje 2019 nad morzem