Sylwester w Gdańsku w Hotelu Hanza


Oferta archiwalna – Sprawdź aktualne oferty na Sylwester 2013/2014 nad morzem !

 

 

 
Polecamy Państwu spędzenie niezwykłego i niezapomnianego Sylwestra w nowych wnętrzach Hotelu Hanza. Mamy do zaoferowania wyśmienite dania świata, których smak podkreślą niezapomniane przeboje znanych i lubianych wykonawców. Koszt zaproszenia to 490 zł od osoby. Istnieje możliwość zamówienia noclegu w pokoju 2-osobowym ze śniadaniem w kwocie 320 zł za dobę/pokój.
 
NA POCZĄTEK:
• Przepiórki flambirowane koniakiem z dodatkiem macerowanej figi w musztardzie
• Bulion z kaczki serwowany z rydzami
• Jesiotr carski wykonany wg receptury nadwornego kucharza Cara I 
• Tiramisu z czekoladowym biszkoptem
 
BUFET
 
Pieczyste:
• Pieczone prosię nadziewane gryką i borowikami
• Rolada cielęca faszerowana indyczką i bakaliami
• Terina z perliczki z pistacjami i truflą
• Rostbeef wołowy pieczony po angielsku
 
Rybne:
• Terina z homara doprawiona brandy
• Tymbaliki z barweny włoskiej i szparagów
• Roladki z łososia wędzonego i koziego serka
• Łosoś w stylu Sashimi
 
Jarskie:
• Sałatka grecka auszpiku z sosem tzatziki
• Terina Royal z warzyw
• Caprini – Mini mozarella z pomidorkami i bazylikowym dressingiem 
• Ravioli szpinakowe z jogurtowo-ziołowym sosem
 
Rozmaitości:
• Sałatka z krabów Chatka z granatem i sosem Aurora
• Noworoczna sałatka z roszponką, wiśniowymi pomidorami i serem gorgonzola
• Tex-Mex z wołowiny i fasoli czerwonej
• Carpaccio wołowe z sosem Cipriani i płatkami Grana Padano
 
Dodatki:
• Balsamico trzy smaki: figa, trufla, szafran
• Marynowane dary lasów
• Sos tatarski
• Sos coctailowy
• Pieczywo
 
Desery:
• Zupa Choco-Coco z płatkami kokosowymi
• Tradycyjne, polskie wypieki noworoczne
• Profiterolesy z bitą śmietaną 
• Bonini serowe
 
PO PÓŁNOCY
• Boeuf Stroganow 
• Barszcz czerwony z pasztecikiem
 

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Obraz CAPTCHY

*